maandag 19 oktober 2015

Ritsscreen veranda

Shop jouw veranda via beslist. Dankzij volume-inkoop en een uitgebreid netwerk van leveranciers, kunnen wij alle types screens tegen zeer scherpe prijzen leveren. Hierdoor blijven de screen geleiders van het ritsscreen onder alle omstandigheden perfect zitten. Daarom is een ritsscreen ideaal op plekken met een hoge windbelasting.


Een ritsscreen kan alleen met elektrische bediening geleverd worden.

Hebt u een mooie veranda en bent u op zoek naar zonwering? Bekijk dan de mogelijkheden voor het plaatsen van ritsscreens. Hierdoor kan niemand naar binnen kijken, maar u kunt nog wel naar buiten kijken. Ritsscreens sluiten de gehele glazen veranda af. Doordat de ritsscreen windvast is, is het screen uitmaten geschikt voor het afsluiten van een Veranda.


De screens zijn te bestellen via screen-discount. Gegarandeerd de laagste prijzen. In stappen online bestellen.

Topkwaliteit met Swela doek en Somfy motoren. Ontdek zelf met welke opties u uw veranda of tuinkamer nog verder kunt uitbreiden en kunt personifiëren, zodat u zelf de veranda van uw dromen creëert. Hierom kiest u voor verandagordijnen Het unieke aan Verandagordijnen.


Screens voor veranda : uit de win uit de zon. Niet voor niets hebt u gekozen voor een luxe overkapping. De kast van de zipSCREEN of ritsSCREEN is binnenkort ook in Quadro (vierkant)-uitvoering beschikbaar.


Natuurlijk is ook de zipSCREEN of ritsSCREEN leverbaar in 3standaard kleuren waaronder ook structuurkleuren. De kleine inbouwhoogte en smalle geleiders van mm maken het mogelijk de zipSCREEN of ritsSCREEN in elke gevel te integreren. Bent u op zoek naar windscreen en wilt u die bestellen? Heeft u een Veranda , Overkapping of een Balkon waar u graag uit de wind en regen wilt zitten dan is een ritsscreen daar zeker geschikt voor.


Door afsluiten van uw opening kunt u lekker zitten en neemt de windlast ca af. Zo kunt u een aangename plek creëren waar u heerlijk kunt vertoeven. Een screen op maat Bij Grafilux kunt u terecht voor diverse screens, variërend van cm.


Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres! In tegenstelling tot een standaard screen is de ritsscreen met een rits in een geleidesysteem bevestigd en niet met de hand te bedienen. Het zogenaamde ritsscreen heeft geen kieren meer en is windvast op elke hoogte.


En ook met de ritsscreen wordt het uitzicht nooit verstoord dankzij het glasvezeldoek met een opengeweven structuur.

Als het echt te warm is buiten in de zon, kan het onder uw veranda nog prima vertoeven zijn. De ritsscreens fungeren namelijk ook als hor. Voor onze veranda ’s en tuinkamers hebben wij speciale Profiline zonwering ontwikkeld.


Kenmerkend van de ritsscreen is dat deze voorzien is van een doek met rits. Het doek staat altijd strak en laat geen licht of insekten door. Wilt u langer genieten van uw overkapping of veranda , denk dan eens na om deze af te sluiten met een ritsscreen van screen-discount.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts