vrijdag 16 oktober 2015

Fatboy hangmat

Gratis verzending al vanaf €2-. Snelle levering door heel Nederland. Dé Fatboy webshop van Nederland. Bestel het snel op Flinders. Kies uit producten vanaf € 300. Dit is een hangend matras.

Bekijk alles met fatboy hangmat ! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. Daarnaast heb je voor de Fatboy hangmat geen bevestigingspunten nodig, omdat de hangmat wordt geleverd met een hangmat standaard.


Naast de Fatboy hangmat heeft het merk meer toffe producten op de markt gebracht, waarvan het zitkussen een van de bekensten is. Witte Fatboy hangmat (zonder frame) Gebruikte witte fatboy hangmat. Fatboy Fatboy Original Zitzak Light Pink : maakt je interieur bijzonder!


Nippend aan een cocktail in de zon of schaduw, heimelijk begluurd door je buren, voel je je als een veertje zwevend door tijd en ruimte.

De Fatboy Original zitzak is met recht de enige echte zitzak. In dit menu vind je ons complete aanbod hangmatten. Op hangmat -expert vind je altijd een exemplaar waar jij straks heerlijk in kunt relaxen. Laat je inspireren door de vele kleuren, modellen en materialen en kies een hangmat uit die bij je past.


Hangmatten zijn onder te verdelen in drie categorieën. Deze hangmatten onderscheiden zich voornamelijk in breedte. Denk vooral ook goed na over de ophangmogelijkheden.


Als die er niet zijn kun je ook kiezen voor een hangmat met een standaard. Fair trade en eco hangmatten , dat geeft een fijn gevoel! De uitgangspositie van ons assortiment is dat elk product je een tevreden gevoel moet bezorgen. Je moet per slot van rekening achteraf wel lekker in je hangmat kunnen liggen!


Scoor nu woonartikelen met extra korting over het gehele assortiment. Alleen dit weekend: extra korting op alles, inclusief op lopende folderacties. Vind hangmat standaard het nu op Kensaq.


Naast de Fatboy poef heeft het design label inmiddels ook vloerkleden, parasols, lampen en zelfs een Fatboy hangmat op de markt gebracht. Deze is zo groot dat je er met z’n drietjes in kunt loungen. Het moge duidelijk zijn: sit back and relax!

Sterk staaltje Fatboy hangmat. De hangmat is geschikt voor jezelf en als je wilt een of twee anderen. Laat de boel maar lekker even hangen, en schommelen maar. Even liggen en schommelen in deze zachte, maar robuuste hangmat en je waant je op een zonnig strand in Hawaï. Uiteraard is de hangmat voorzien van een stevige standaard.


Both designed for your convenience and a sight for sore eyes. Niet lomp en stug, maar trendy, kek en uitermate lounge proef!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts