donderdag 15 oktober 2015

Ibiza parasol

Scherpste prijs van NL, Kijk snel. Bekijk het aanbod op SUNtip. Ibiza is beoordeeld met een 8. Het doek is van Nagata Drill, een goede outdoor kwaliteit uit de USA. De stof wordt gebruikt voor het maken van uniformen. De bamboestok van de parasol bestaat uit delen zodat u de parasol makkelijk kan opbergen.


Ibiza parasol

De stok voorzien van een mooi houtsnijwerk. Parasolvoet is los verkrijgbaar voor deze parasol. We hebben één wand betegeld met mozaïek en Spaanse meubeltjes gekocht.


Om het geheel af te maken heb ik macramé hangers gemaakt waar kleine cactussen en plantjes in hangen. Verder heeft het parasoldoek een gewicht van 2gram per vierkante meter, wat de stevigheid van de stof aangeeft. Zo goed als nieuw Ophalen. De parasol heeft een UV-bescherming van factor 50. Ben je op zoek naar een grote, vierkante, praktische parasol voor in je achtertuin?


De unieke Balinese parasols zijn voorzien van leuke hangers aan de randen van de parasol. Deze parasol biedt je een groot schaduwoppervlak dankzij de handige zweefconstructie. De bamboe paal van de parasol is voorzien van een mooi houtsnijwerk. Echt een eyecatcher voor uw tuin of terras. Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd.


Groot assortiment Parasols. Boek het Hotel Parasol , Nieporęt. De verzendkosten € die in mijn winkelwagen worden getoond worden retour gestort op uw rekening. De huizen op The Big Parasol zijn kindvriendelijk.


Ibiza parasol

Kortouitgerust met alles wat ervoor zorgt dat ook jij een zorgeloze vakantie hebt. Zo vinden we bijvoorbeeld smaakvolle inrichtingen, privacy en leuke kindvriendelijke locaties minstens zo belangrijk. Met een parasol maak je eenvoudig schaduw waar jij wilt. Op het stran in de tuin of op het balkon: voor elke plek is er een geschikte parasol. Parasols laten het licht nog door in meer of mindere mate en zijn daarom uitermate geschikt om sfeervol én veilig te kunnen genieten van het buiten zijn.


Mulder Erg mooie, stevige parasol. Echt wel wat anders dan de goedkope versies van bouwmarkten. Stevige houten parasol met polyester doek. Zoals meubels, decoratie artikelen, kleding, sieraden enz.


Uitgevoerd in kleur grijs. Handgemaakte artikelen uit Bali en Nederland. Het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom kies je bij KARWEI niet alleen uit verschillende soorten, maar ook uit verschillende kleuren parasols. Kies bij donkere bestrating van je terras voor een witte parasol of een grijze parasol.


De bovenkant van de parasol is met de hand beschilderd. De rand van de parasol is gedecoreerd met aan de randen kralen, hartjes en kwastjes. Deze tafelparasol maakt een mooi gedekte tafel helemaal af. Inclusief zwengel en windvanger. De zweefparasol heeft een doorsnee van 3cm.


Ibiza parasol

Het doek van de parasol is gemaakt van een zwarte Polyester stof. Polyester is slijtvast en kleurecht. Aluminium is een sterk en lichtgewicht materiaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts