donderdag 15 oktober 2015

Isolatoren schrikdraad

Ruime keuze en snelle levering! De afrasteringpalen zijn meestal van metaal of hout. Een isolator voor de schrikdraadomheining moet, voor deze verschillende materialen, passend gekozen worden.


Online isolatoren bestellen heeft zijn voordelen. En de bestelling wordt de volgende dag al geleverd.

U hoeft er zelf niets voor te doen. Er zijn verschillende soorten isolatoren verkrijgbaar in het assortiment van Agradi. Een van de meest gebruikte isolatoren zijn de ring- isolatoren. Ring- isolatoren kunnen eenvoudig in de afrastering gedraaid worden met behulp van de inschroefhulp. Door de ring kan vervolgens het schrikdraad gehaald worden.


Paarden op afstand houden doet u door middel van een ringisolator speciaal voor lint, oftewel een lintisolator. In plaats van schrikdraad , kunt u ook beschikken over schriklint. Dit houdt de dieren, zoals paarden, geiten en schapen op afstand van uw omheining.

Door de specialisatie in schrikdraad systemen is KOLTEC snel, flexibel en beschikt het over vakkundige medewerkers die alles van afrastering en schrikdraad systemen weten. De levering van de apparatuur, schrikdraad , schriklint, schrikkoor isolatoren , batterijen en ander afrastering materiaal vindt plaats via ons dealernetwerk. Hieronder vallen de ringisolatoren, de afstandsisolatoren en isolatoren voor de verplaatsbare weidepaaltjes.


Klik snel verder op de site en zoek de isolator die voor uw afrastering geschikt is. Isolatoren schrikdraad kopen. De plastic delen zijn van UV-bestendig materiaal. Onze range van schrikdraad isolatoren sluit aan op de geleiders die we aanbieden. Gallagher schrikdraad isolatoren houten palen.


Dus isolatoren voor lint, cor kunststofdraa EquiFence en gealuminiseerd draad. Speciale aandacht voor onze afstandisolatoren. Voor elektrificatie van bestaande afrasteringen. Bij het aanleggen van een elektrische omheining rondom een weiland zijn schrikdraad - isolatoren onmisbaar.


Deze isoleren de stroom van de houten of metalen afrasteringspalen, waardoor deze niet naar de bodem wegvloeit. Bekijk hieronder alle schrikdraad - isolatoren. Zoek naar gallagher schrikdraad op de nieuwe KensaQ.


Alle schrikdraad vind je op beslist.

Niet alleen de keus van schrikdraad is belangrijk daarnaast zijn er ook diverse soorten isolatoren voor schrikdraad. Schrikdraad isolatore,n diverse soorten en maten voor alle soorten schrikdraad. Naast de gewone isolatoren ook de isolatoren met afstandhouder maar ook de speciale isolatoren voor de hoeken van de afrastering. Voordelig online schrikdraad isolatoren kopen. In het ruime aanbod vindt u altijd de juiste isolator voor uw schrikdraad omheining.


Bekijk ons grote assortiment online! Alle isolatoren die u bij ons bestelt zijn eenvoudig te monteren aan uw afrasteringspalen. Koltec is uw specialist in electrische afrastering. Om het schrikdraad vast te kunnen maken, zijn er speciale isolatoren ontwikkeld. Deze isolatoren voorkomen dat er andere delen van het hek onder stroom komen te staan en er stroom verloren gaat.


Voor een optimale werking van het elektrische schrikdraad systeem! Een schrikdraad installatie bestaat in de meeste gevallen uit een schrikdraadapparaat, geleiders, isolatoren en aarding. De isolatoren zorgen ervoor dat er geen stroom verloren gaat uit de installatie en dat kortsluiting wordt voorkomen.


Weidewinkel bied een brede keuze aan isolatoren voor uw schrikdraad , koord of lint. Voor iedere toepassing de juiste isolator. Zodat u een veilige, degelijke schrikdraadafrastering kan maken zonder kortsluiting, spanningsverlies en vonken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts