woensdag 14 oktober 2015

Gardena watersteel

Gardena watersteel

Gardena watersteel prijzen vergelijken. Alle merken, scherp geprijsd! Vergelijken doe je op Beslist. Specialistisch advies nodig? Sluit de handgereedschappen of de watergreep aan op de.


Gardena watersteel

Hebt u een watersteel nodig waarmee u ook in de hoogte kunt schoonmaken? De steel heeft een lengte van 150cm en is gemaakt van hoogwaardig aluminium, waardoor de steel licht en stevig is. GARDENA Cleansystem Telescopische Watersteel - Verstelbaar van 1tot 2cm. De watersteel is gemaakt van aluminium en is licht van gewicht, maar ook zeer stevig.


Deze GARDENA Schrobber-Set is klaar voor gebruik. Wat is nu net het verschil met onze andere stelen met wateraansluiting? Wel, deze waterstelen zijn beperkt in lengte waardoor het water door de steel zelf kan vloeien en je dus niet met een extra waterslang hoeft te werken. Deze watersteel is beschikbaar in twee verschillende lengtes: meter of meter.


Door klanten beoordeeld met een 1. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit 4producten vanaf € 99. Bijzondere kenmerken gardena waterstelen.


Eenvoudige, stabiele en veilige verbindingstechniek door draaisluiting. Met waterdoorvoer via original gardena systemaansluiting. Bovendien laat de kunststof ommanteling met slipvaste en koude-isolerende werking de steel prettig aanvoelen. De gardena zwenkwasborstel kan op het waterleidingnet worden aangesloten en is voorzien van een original gardena system-aansluiting. Gratis verzending Ook avondbezorging Shop.


Op deze speciale telescoopsteel met waterdoorvoer kunnen verschillende opzetstukken worden bevestig waardoor u op lastige plekken ook grondig schoon kunt maken. Bekijk ons uitgebreide assortiment. De schrobber set is zeer geschikt om robuuste vloeroppervlakken, zoals terrassen, paden en opritten, grondig te reinigen. Met het verlengstuk kunt u zelfs op de smalste plekken komen om het eenvoudig te kunnen reinigen.


Met de instelbare scharnier kunt u de watersteel aan beide kanten naar graden draaien zodat u met gemak. Uit onze collectie bewatering. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven.


Gardena watersteel

U bestelt een prachtige Comfort broes met verlengstuk, uit. De stabiele en makkelijke draaisluiting zorgt voor een veilige koppeling. De wasborstel is draaibaar in stappen van graden, de watersteel van 90cm heeft een waterdoorvoer en de shampoo laat u uw kwetsbare oppervlakten effectief schoonmaken zonder deze te beschadigen. Een complete set voor uw auto of boot.


Bestel online bij De Boer. Heb je een watersteel nodig waarmee je ook in de hoogte kunt schoonmaken? Dat is een telescopische steel die past op alle kleine Combisystem gereedschappen.


Zo kun je zelfs de meest belastende klussen rechtstaand uitvoeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts