vrijdag 23 oktober 2015

Mambo loungeset

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Alleen dit weekend met extra kassakorting op alles! Meer dan 1leuke woonwinkels.

Bezoek Leen Bakker of bestel eenvoudig online! In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Mambo stoel-bank XL loungeset 4-delig wit grijs.


Lekker zitten in de tuin, met een kopje koffie erbij? Dat kan heel goed op deze Mambo loungeset. Deze set, van het merk AVH-Outdoor, is gemaakt van gevlochten wicker.


Dit geeft de set een robuste en natuurlijk uitstraling.

Seasons Outdoor Mambo kopen – de mooiste aanbiedingen Laagste prijs Webshop keurmerk. Deze loungeset is gemaakt van wicker, wat het een natuurlijke en robuuste uitstraling geeft. De kussens zijn afritsbaar, waardoor ze makkelijk gewassen kunnen worden als ze vies worden.


De Mambo heeft bruin halfrond wicker met antraciet kussens. Het frame is van aluminium dat niet roest en onderhoudsvrij is. De San Luis is een strakke mooie aluminium loungeset in een de luxe kleur carbon black. De loungeset heeft naar buiten schuin aflopende poten.


De San Luis loungeset van het kwaliteitsmerk Garden Impressions is een echte aanwinst voor in de tuin. De tafel die bij deze loungebank wordt geleverd is voorzien van een frosted glazen plaat. De mooie gebogen armleuningen die schuin naar achter aflopen, geven deze mambo loungeset een eigen design.


Comfort staat hoog in het vaandal bij deze loungeset. Dit komt door de stevige kussens die worden meegeleverd en de armleuningen die rond aflopen. Hiervoor is het niet verplicht een account aan te maken. Supper Club loungeset bestellen bij TuinXXL.


Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen. Ruim assortiment mambo loungeset.

Groot assortiment Loungesets. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Kijkt u al uit naar de zonnige dagen? Genieten van mooi weer krijgt namelijk een extra dimensie met de comfortabele Mambo loungeset van Agema Supercamp. Maak het uzelf en uw gasten gemakkelijk met de Mambo loungeset 4-delig van Agema Supercamp.


De stoelen en de bank zijn allen voorzien van comfortabele kussens. Doormiddel van het XL hoek element kan je een comfortabele hoek loungeset maken en een leuke buiten zit maken, waar je dan heerlijk kan ontspannen. Met de Mambo breng je meer comfort aan je buitenleven door de dikke all weather. Deze voetenbank zit niet vast aan de loungeset , dus kun je ook als tafel gebruiken. Wat speciaal is aan deze loungeset is dat deze set modulair uit te breiden is.


Dit kan wenselijk zijn wanneer je meer zitplaatsen nodig hebt. De set bestaat uit een fauteuil en een bank van stevig aluminium met hoogwaardig kunststof vlechtwerk. Daarom kan de Mambo loungeset goed tegen een stootje en is deze opgewassen tegen alle weersomstandigheden! In ons uitgebreide assortiment vindt u een Mambo loungeset die 6-delig is. Bij deze loungeset is veel aandacht geschonken aan confortabel loungen en dit is terug te vinden in de kussens die heerlijk zacht aanvoelen en zitten, maar ook door de buigende armleuning.


In onze tuinmeubel showroom in Opheusden of Duiven is het mogelijk om de loungeset te bekijken en lekker proef te zitten. Ook staan hier de losse lounge elementen opgesteld en kunt u ter plekke uw loungeset samenstellen. Onze deskundige tuinmeubel verkopers helpen u graag met uw keuze. Mambo Voor een optimaal gebruiksgemak maken wij gebruik van cookies.


Of u nu gaat voor de Mambo Loungeset , de Mambo Loungeset Modular of de Mambo Diningset, ze zijn allen bestendig tegen alle weersomstandigheden. Met een heerlijke loungeset wordt het de hele dag genieten in je tuin. Bij Intratuin vind je Lounge tuinsets in vele soorten en maten, van wicker tot hout en aluminium, loungesets voor groten en kleine tuinen of het voor op het balkon!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts