dinsdag 13 oktober 2015

Prefab palen

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Het inheien gebeurd gecontroleerd voor zowel de paal als de omgeving. Kenmerken prefab betonpaal.


Traditioneel paalsysteem dat nagenoeg bij alle bouwwerken toegepast kan worden. De paalkop kan bij voervelden op hoogte afgeheid worden.

Een prefab paal heeft als voordeel dat deze verdiept kan worden weggeheid. Ook is dit paalsysteem weinig gevoelig voor omstandigheden van buitenaf, zoals te weinig steundruk, grondwater en horizontale grondverplaatsingen. Over het algemeen kunnen prefab heipalen hoge verticale paalbelastingen en trekbelastingen opvangen. Uiteraard doen wij er alles aan om de prefab palen zo trillingsvrij als mogelijk in de grond aan te brengen. Mocht trillingsvrij een absolute eis zijn dan heeft de IJB Groep ook de mogelijkheid om palen in de grond aan te brengen middels een avegaar of om prefab palen de grond in te drukken.


De vierkante voorgespannen prefab betonpaal is een grondverdringend geheid systeem welke in principe overal toegepast kan worden waar trillingen en geluid niet tot overlast leiden. Voorbij Funderingstechniek gebruikt, daar waar mogelijk, moderne milieuvriendelijke hydraulische heiblokken.

De palen worden vervaardigd in voorgespannen beton en hebben vaste afmetingen. Het aanbrengen van prefab betonpalen is nog steeds het meest toegepaste paalsysteem in Nederland. Daar prefab palen uitermate betrouwbaar en betaalbaar zijn is dit niet verwonderlijk. Verhoef Funderingstechnieken BV is een specialist in het leveren en aanbrengen van prefab paalfunderingen. De prefab schroefpalen bieden een gegarandeerde kwaliteit en zijn verdiept de grond in te schroeven.


De gecontroleerde productiecondities maken onze prefab palen tot de meest economische en betrouwbare manier van funderen, zonder verrassingen. Ze hebben een betere prijs-kwaliteitverhouding dan andere soorten palen. Als pionier in prefab ontwikkelen en produceren wij ook bijzondere types heipalen. Prefab palen aanbrengen zónder trillingen.


Vrijwel geruisloos en zonder trillingen. Akoestisch doormeten van palen wordt uitgevoerd om eventuele gebreken in palen op te sporen. Wanneer slechts een deel bijvoorbeeld van de palen wordt doorgemeten is de kans op het vinden van een gebrek klein.


Wij adviseren daarom om alle funderingspalen binnen uw bouwproject door te meten. Prefab-palen gefundeerd door Terracon Funderingstechniek. Het STABU-hoofdstuk funderingspalen en damwanden heeft een nogal breed scala aan mogelijkheden in zich.


De diverse mogelijkheden beginnen allemaal hetzelfde, echter de uitvoering kan verschillen.

De prefab palen , de in de grondgevormde palen zijn de meest voorkomende soorten, welke allen een grondonderzoek en sondering als uitgangspunt hebben. Tot in de directe omgeving van de uitvoering dient een weg te zijn welke geschikt is voor de aanvoer van ons materieel en prefab betonpalen. Nederlan wapeningen voor transport en trek- en drukgolven en horizontale gronddruk, paallengte mag niet groter zijn dan maal de diameter van de paalschacht, prefab paal met verzwaarde paalpunt heeft nadelen waardoor nauwelijks meer toegepast, maximale lengte ca. Bestaande kwaliteit en technische vernieuwing vinden elkaar in de drukmachine: een hydraulisch aangedreven machine die prefab funderingspalen de grond indrukt. Het laatste deel ten slotte handelt over de installatie van de palen , het heien.


Daarbij wordt aandacht geschonken aan zowel praktische als fysische aspecten. Onze heipalen worden gefabriceerd in alle courante afmetingen met vrijwel geen beperkingen in lengte of extra voorzieningen. Deze fusie moet ervoor zorgen dat onze dienstverlening nog verder wordt geoptimaliseerd.


Er zijn mini’s die door de voordeur naar binnen kunnen rijden en weinig werkhoogte en bewegingsruimte vereisen om funderingspalen te kunnen produceren. Naast stalenbuispalen worden met de minifunderingsmachines ook andere paalsystemen uitgevoerd. Bijvoorbeeld betonschroefpalen, schroefinjectiepalen, houten palen en prefab betonpalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts